Amazon Prime Fitness ponudbe
Canva/Amazon

Zakaj bi čakali na novo leto, da bi prišli v formo? Razprodaja zgodnjega dostopa je polna fitnes ponudb Amazon Prime, vrednih obiska. Če ste hrepeneli po lastni tekalni stezi ali novem kompletu uteži za domačo telovadnico, je zdaj čas, da ju nabavite.

Poleg varčevanja obstaja veliko drugih razlogov za to prijavite se, da postanete glavni član . Članstvo omogoča dostop do enodnevnega ali dvodnevnega pošiljanja, pretakanja videa in brezplačne dostave na Amazon Fresh v izbranih regijah.

Seveda je varčevanje s sponkami za dom in drugimi predmeti edini razlog za ljubezen Amazon Prime . Če niste član, lahko še vedno nakupujete na spletnem mestu, kjer so vedno razprodaje. Vendar pa lahko super prihranke uživajo samo člani Prime. Če niste prepričani, da se želite pridružiti, se lahko prijavite za 30-dnevno preskusno obdobje. Kadar koli prekličite ali začasno ustavite – to je zmagovalna situacija.Tukaj je le nekaj naših najljubših fitnes najdb.

Najboljše ponudbe Amazon Prime Fitness za zgodnji dostop:

Cikel komercialnega studia NordicTrack

Amazon

Kupite pri Amazonu, 1499,99 USD

Če vam je pandemija dala okus po domači vadbi, vendar pogrešate izkušnjo fitnesa, preizkusite to poglobljeno kolo. The Komercialni studio NordiTrack prihaja z 22-palčnim vrtljivim zaslonom in se poveže z aplikacijo iFit, kjer lahko dostopate do trenerjev in tečajev. Kolo je opremljeno s kompletom ročic, ponaša se s 24 stopnjami upora in 20-odstotnim naklonom. To je resno kolo za resno porabo kalorij in ena naših najljubših fitnes ponudb Amazon Prime.

Kupi zdaj

Signature fitnes neoprenske ročne uteži

Amazon

Nakup pri Amazonu, 65,97 $ (prej 69,99 $)

Ohranjanje mišične mase je ključnega pomena, ko se staramo, in trening z utežmi je preprost način za to. Nam je všeč ta komplet uteži znamke Signature Fitness. Na voljo so trije nizi prostih uteži, tako da lahko po potrebi spremenite intenzivnost vadbe. Na voljo so v različnih svetlih in motivirajočih barvah in da, stojalo je priloženo.

Kupi zdaj

Tekalne steze serije NordicTrack T

Amazon

Kupite pri Amazonu, 649 $

Tekalne steze morda eden mojih najljubših delov opreme za vadbo. V njih lahko uživate, medtem ko gledate televizijo ali poslušate podcast, in vam resnično pospešijo srčni utrip. Če ga želite za svoj dom, NordicTrack T vredno resne obravnave. Ta naprava, primerna za telovadnico, ponuja veliko prostora s svojim širokim pasom, pospeši do 10 milj na uro in se poveže z aplikacijo iFit. Ob strani so vgrajeni zvočniki, blaženje FlexSelect v palubi in omogoča do 10-odstotnega naklona. Lahko se zloži, ko ni v uporabi, in ponuja poživljajočo vadbo, ki je nežna za sklepe.

Kupi zdaj

Originalno kolo Peloton

Amazon

Kupite pri Amazonu, 1445 $

Če ste hrepeneli po lastništvu a Peloton kolo od leta 2017, vendar ste porabili 2000 USD plus ceno, je prišel vaš čas. Kolo je ena najboljših fitnes ponudb Amazon Prime in je zdaj na voljo za delček prvotne cene, kar je edini razlog, da se navdušite nad vadbo. Prostorsko varčno kolo ima velik zaslon na dotik, vrata USB in celo sprednjo kamero. Ne glede na to, ali želite trenirati zjutraj ali ponoči, boste našli trenerja Peloton, ki čaka, da se pelje z vami. (Članstvo v Pelotonu je 44 USD na mesec).

Kupi zdaj

Circuit Fitness Deluxe zložljiva magnetna naprava za veslanje

Amazon
62 % ceneje!

Nakup pri Amazonu, 170,15 $ (prej 449,99 $)

Veslanje je odlična kardiovaskularna vadba, če imate bolečine v kolenih ali sklepih. Služi tudi kot trening odpornosti. To nam je všeč veslaški stroj podjetja Circuit Fitness , ker prihrani prostor in ponuja osem različnih stopenj magnetnega upora. Ima LCD zaslon za spremljanje kilometrov, hitrosti in kalorij, kolesa na sprednji strani pa omogočajo enostavno premikanje. Zdrži do 300 funtov in je kos vadbene opreme, v kateri lahko uživajo vsi, ne glede na to, kje ste na svoji fitnes poti.

Kupi zdaj

Električno mestno križarsko kolo Heybike Cityscape

Amazon

Kupujte pri Amazonu že od 899,99 $ – prihranite 50 $ s kuponom na Amazonu!

Kolesarjenje je preprost način, da se prikradete v telovadbo in Električno kolo Heybike Cityscape ima vse, kar si lahko želite. Lahko ga vozite ročno ali s pomočjo pedala in ima 350-vatni motor z zadnjim pogonom, ki vas poganja po neravnem terenu. S sedmimi hitrostmi in hitrostjo do 29 milj na uro je popoln kos vadbene opreme za tiste, ki so na poti. Vozite ga kot običajno kolo, ko morate porabiti nekaj dodatnih kalorij, nato pa ga prestavite v visoko prestavo ob dnevih, ko morate biti nekam hitri.

Kupi zdaj

Električna zložljiva tekalna steza Redliro

Amazon
Do 47 % ceneje!

Kupite pri Amazonu, že od 189,99 $

Zategnite superge in tecite na to neverjetno razprodajo na Električna zložljiva tekalna steza Redliro . Čeprav stane manj kot 200 USD, ponuja veliko dodatkov, ki naredijo vadbo učinkovito in zabavno. Gumbi na vodilih vam omogočajo nadzor hitrosti, naklona in 12 prednastavljenih načinov vadbe. Hodite navkreber, da razgibate zadnjico ali intervalni trening, ko vam primanjkuje časa. Tekalno stezo je mogoče zložiti, ko je ne uporabljate, in ima dve sprednji kolesi, da jo premaknete stran od pogleda.

Kupi zdaj

Lanos 2 v 1 ležeče sobno kolo

Amazon
33 % ceneje!

Nakup pri Amazonu, 179,99 $ (prej 269,99 $)

to cenovno ugodno ležeče kolo je odlična možnost, če vam ni všeč ideja, da bi imeli doma velik kos vadbene opreme. Tihi stroj ponuja 10 stopenj magnetnega upora in LCD za spremljanje vaše hitrosti, časa in porabljenih kalorij. Spredaj je tudi elegantno malo držalo za vaš telefon. Nagnite se naprej ali sedite vzravnano, da vključite svoje jedro. V dneh, ko potrebujete nekaj nežnejšega, se usedite na zadnji sedež. Ne glede na način vožnje boste deležni neverjetne vadbe, samo vprašajte 5000 zadovoljnih kupcev Amazona, ki so ga ocenili s 5 zvezdicami!

Kupi zdaj