Nekateri vaši najljubši A-listers so dokaz, da vam ni treba porabiti premoženja, da bi izgledali kot milijon dolarjev! Obdrži tri dragulje v lekarni Jennifer Lopez , Jada Pinkett Smith , in Drew Barrymore videti mladosten vse leto. Menimo, da vam bodo te lepotne ugodnosti všeč tako kot njim!

Pišemo o izdelkih, za katere menimo, da bodo našim bralcem všeč. Če jih kupite, dobimo majhen delež prihodka od dobavitelja.

Neutrogena Ultra Sheer Body Mist krema za sončenje

j. lo's ojačevalec sijaja za zaščito pred soncem neutrogena krema za sončenje lepotna kupčija

AmazonKje kupiti: 32,60 $ za 3 pakete, Amazon

Jennifer Lopez dobi svoj čudovit sijaj - in prepreči sončne opekline! - z uporabo Neutrogena Ultra Sheer Body Mist krema za sončenje SPF 30 na njenem obrazu in telesu. Ta lepotna ponudba za sabo pušča subtilen, rosen zaključek, ki razsvetli kožo, utrdi ličila in zagotavlja zaščito pred UV-žarki. Poleg tega formula brez olja ne zamaši por.

kupi zdaj

Batiste Original Clean suhi šampon

Drew's 9 USD vlažilni volumizator las batiste suhi šampon lepotilne kupčije

Amazon

Kje kupiti: 9,38 $, Amazon

Drew Barrymore med umivanjem med poletno vročino, ki povzroča potenje, osveži lase z Batiste Original Clean suhi šampon . Njegov praškasti rižev škrob absorbira znoj in olje na lasišču, ki lahko obteži lase, njegova peskasta tekstura pa napihne lase pri koreninah za volumen va-va.

kupi zdaj

Clean & Clear Essentials Adstringent za globinsko čiščenje

Jada’s oil-nixing facial toner Čisto in jasno adstringentne lepotne ugodnosti

Amazon

Kje kupiti: 4,39 $, Amazon

Jada Pinkett Smith se zanaša na Clean & Clear Essentials Adstringent za globinsko čiščenje da njena koža ne bi bila sijoča ​​in preprečila izbruhe znoja in olja. Kako deluje: njena salicilna kislina raztopi odvečno maščobo, odmaši pore in matira polt, ne da bi izsušila kožo.

kupi zdaj

Ta članek se je prvotno pojavil v naši tiskani reviji, Prvi za ženske .