Ah, pomlad . To je sezona prehoda, in čeprav je v mnogih pogledih odlična, je lahko, ko gre za vreme, bolj frustrirajuće kot karkoli drugega. Od živahnih, deževnih jutri do veliko toplejši popoldnevi, res nikoli ne veš, kaj boš dobil. Zato je iskanje najboljše pomladne jakne za ženske skrajna potreba. Kaj je torej odličen pomladni jopič, se vprašate? No, mora biti lahek, mora biti vsestranski in kar je najpomembneje, mora biti laskavo. Na srečo obstajajo trije klasični slogi, ki nikoli ne izpolnijo teh zahtev.

Najboljši slogi pomladnih jaken za hujšanje

Ko kupujete pomladno jakno, je eden najpomembnejših dejavnikov, ki jih morate upoštevati, prileganje. Želite poskrbeti, da bo vaša jakna pustila dovolj prostora za plasti, da vas bo ogrelo v hladnejših dneh, vendar ne toliko, da bi plavali v morju blaga. Prav tako se boste želeli prepričati, da je jakna strukturirana na način, ki laska vašemu telesu in se boste počutili samozavestni vsakič, ko stopite skozi vrata. Kakšno jakno bi torej morali iskati? Tukaj so trije najboljši slogi shujševalnih spomladanskih jaken, ki bi jih morala imeti vsaka ženska v svoji omari to sezono.

1. Blazer. Dober, trden blazer, ki je osnovna sestavina mnogih ženskih omar, je obvezen za vse spomladanske omare. Enobarven blazer, ki pritegne pogled navpično navzdol mimo težavnih točk, je eleganten kos vrhnjega oblačila, ki vam bo pomagal obrezati trup in poenostaviti vašo silhueto.PRVI NASVET: Odpravite krepke gumbe. Vsi imamo radi dobro ukrašen blazer v vojaškem slogu, toda svetleči preveliki gumbi pritegnejo pozornost na trebuh in povečajo področja, ki jih morda ne bomo najbolj udobno poudarili.

2. Trenč plašč. Ko slišite besedo spomladanska jakna, je velika verjetnost, da vam v glavi plešejo vizije plaščev. Idealen za ohranjanje toplega, suhega in elegantnega, ta stil, ki laska postavo, je z razlogom idealen. Njegova strukturirana oblika in zategnjen pas takoj definirata pas in na najboljši način dopolnjujeta vaše obline.

PRVI NASVET: Izberite trenčkot A-linije. Veliki reverji, veliki žepi in ohlapen pas lahko povzročijo škatlasto obliko, preobremenijo prsi in napačno poudarijo vaše obline. Z A-krojem lahko svoje skrbi pustite za sabo in samozavestno nosite svoje stvari.

3. Anorak. Za mnoge ženske pomlad še ni, dokler ne izvlečejo uporabne jakne, znane tudi kot anorak. Te jakne so na voljo v različnih dolžinah in so popolna lahka jakna in so običajno polna žepov. Za najbolj shujševalni videz izberite ukrojen anorak do bokov. Ta slog vam pomaga izgledati dolgo, vitko in pritegne pogled navzgor in vas za vitek, kip videz.

PRVI NASVET: Vedno se odločite za pridelek. Čeprav bi lahko zagotovile nekoliko večjo pokritost, prostorne anorake, ki se zapirajo na stegna, nerodno razrežejo telo in ustvarijo kratek širok videz.

Najboljše shujševalne pomladne jakne za ženske

Najboljše pomladne jakne za ženske

Ste pripravljeni najti svoj popoln blazer? Imate trenčkot, ki potrebuje posodobitev? Umrete, da bi svoji omari dodali anorak? Nadaljujte s pomikanjem za PRVI izbire najboljših spomladanskih jaken za ženske, ki so preproste, shujševalne in elegantne.

Pišemo o izdelkih, za katere menimo, da bodo našim bralcem všeč. Če jih kupite, dobimo majhen delež prihodka od dobavitelja.