Amber Rachdi ko je bila stara komaj 23 let Moje 600-lb življenje epizoda je bila predvajana leta 2015. Takrat je tehtala 657 funtov in priznala, da se počuti kot grda, nora pošast. Zaradi tesnobe se je prenajedala in potrebovala je pomoč tudi pri najosnovnejših opravilih.

Takrat je lahko stala na nogah le 30 minut, zato se je Amber odločila za zdravljenje. V oddaji so jo oboževalci spremljali, kako je izgubila 20 kilogramov, da bi postala pacientkaoperacija želodčnega obvoda.

Amber moje 600 lb življenje prejAmberina družina se je z njo preselila v Houston, da bi bila bližje svojemu zdravniku. (Foto: TLC)

Ko je bila Amber stara pet let, je tehtala skoraj 160 kilogramov in se spomnila, da jo je morala stehtati na tehtnici za invalidski voziček pri 16. Odkrito je priznala, da ima motnjo hranjenja, a za razliko od anoreksije ni mogla prenehati jesti. Kljub temu, da je njena družina omogočila njej in očetu pripombe o njeni pridobivanju telesne teže, je domačinka iz Portlanda v Oregonu izšla iz izkušenj močnejša in ne zagrenjena.

Po operaciji se je razšla s svojim fantom Rowdyjem - ki je bil predstavljen v oddaji - se je poročila in obiskuje terapevta, ki ji pomaga pozdraviti tesnobo in jezo. Spet je sposobna voziti, živi samostojno in rada govori z ljudmi o svojem potovanju. Oh, tudi izgubila je več kot 400 funtov in izgleda popolnoma neverjetno.

Januarja je Amber na Instagramu pokazala svoje obline v usnjeni jakni in zapisala: Ok, torej ne selfie. Moj mož je vzel tole, vendar se še vedno počutim zelo kul v svoji usnjeni jakni.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Ok, torej ne selfie. Moj mož je vzel tole, vendar se še vedno počutim zelo kul v svoji usnjeni jakni.

Objava, ki jo je delil Amber Rachdi (@amberrachdi) 13. januarja 2018 ob 6:51 PST

Z novim pristopom k hrani (poleg operacije) ji je uspelo shujšati – in jo obdržati. Resničnostna zvezda je aktivna na družbenih omrežjih in ima več kot 46.000 sledilcev Facebook . Med nedavnimi vprašanji in odgovori je oboževalcem razkrila, kako ravna s sovražniki, ki jo opazujejo jesti.

Rekla je: Jejte svojo hrano nespodobno. Ližite ga, kot da mu delate umazane stvari. Malo se sline. Naj vam oči zavijejo nazaj v glavo. Ali bodo v zadregi pogledali stran ali pa se smejali. Zajebi jih.

Oglejte si spodnji videoposnetek in si oglejte, kaj je še vaš najljubši Moje 600-lb življenje zvezde so do danes!

Ta članek se je prvotno pojavil na naši sestrski strani, V stiku .

Več od V stiku

Zvezdnica filma My 600-lb Life Milla Clark se počuti tako dobro po izgubi teže

'Mojih 600 funtov. Življenjska zvezda James L.B. Bonner je amputiranec, ki je odločen premagati debelost

Kljub govoricam o smrti je Donald Shelton iz 'My 600-lb Life' še vedno živ in dela na svojem zdravju