Glenn Close je pretekli ponedeljek imela nekaj toplih spominov na svojega prijatelja, pokojnega Williama Hurta. Večina se jih je vrtela okoli prvega filma, ki sta ga posnela skupaj, Veliki hlad .

V luči Smrt Williama Hurta preteklo nedeljo sem gledal Veliki hlad sinoči znova in bil presenečen nad bližino likov. Po besedah ​​Glenna Closea, ki je dal izjavo o njej Instagram račun včeraj tovarištvo med vsemi ni bilo dejanje.

Za tiste, ki še ne vedo, je igralska zasedba vključevala Hurt and Close, skupaj z Meg Tilly, Mary Kay Place, Kevinom Klineom, Jeffom Goldblumom in drugimi. (Malo znano dejstvo: Kevin Costner je igral mrtvega prijatelja in se je pojavil v nekaj prizorih spominov v filmu, ki so bili kasneje izrezani.)Glenn Close se je spomnila lepih spominov na Williama Hurta.

Po Closeovih besedah ​​je v skupini sedmih, še posebej med njo in Hurtom, vladalo pristno prijateljstvo in bližino. V svojem poklonu Hurtu je omenila to dejstvo. To, da delaš tak film, preživiš toliko časa skupaj, res, res ustvarjatrajna prijateljstva, je rekla.

Zapri tudi vključen pomnilnik v njeni objavi o njej in Hurt, ki je igralsko zasedbo obdarovala s sindikalnimi oblekami, na katerih je bilo ime filma. (Zanima me, ali ima še vsak svojega?) Spregovorila je tudi o resnosti pokojnega igralca glede njegove obrti.

Mislim, da je njegov obraz, čutil je kot albatros okoli vratu, ker je čutil, da bo ljudi pritegnilo njegovo delo zaradi njegovega videza, ne pa tega, kar je bilo v njegovi glavi in ​​umetnosti igralca, kaj je bil zelo, zelo resno, je rekel Close.

Close je tudi pohvalil Hurtove igralske poteze, češ da je igralec do samih svojih molekul. Ena stvar je gotova: spomini, ki jih ta film ustvari – za toliko od nas – so vse prej kot hladni.