Ko naročimo pico, nam običajno ostane vsaj nekaj rezin, ki jih naslednji dan damo v mikrovalovno pečico za hitro malico ali kosilo. Čeprav je nedvomno hitrejši od čakanja v pečici, lahko skorjo pusti zelo razmočeno in žvečljivo. Na srečo, če imate zračni cvrtnik, lahko oba preskočite! Tukaj smo, da vam pokažemo, kako pogrejete pico v cvrtniku: traja le nekaj minut in vaša rezina bo prav tako okusna, kot je bila takoj iz škatle!

Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, kako ponovno pogrejete pico in pico z globokimi jedmi v cvrtniku. Poleg tega se naučite najboljših trikov za shranjevanje ostankov rezin v hladilniku, da ne bodo odpadli!

Kako dolgo zdrži pica v hladilniku?

Po mnenju Jasona Kennedyja, recenzenta pice za Minute Man Pizza , bodo ostanki rezin zdržali približno tri do štiri dni v hladilniku – dokler so pravilno shranjeni. On predlaga ne hranite v kartonski škatli za dostavo. Nima dovolj tesnega tesnila, da bi ohranila svežino pice v hladilniku, kar bi lahko povzročilo, da se hitreje pokvari.Namesto tega Kennedy priporoča uporabo nepredušne posode, kot je plastična vrečka Ziplock ( Kupite v Walmartu, 9,81 $ ) za posamezne rezine. Dobro bi bilo tudi zaviti vsako rezino v folijo. Kakorkoli že, lahko jih postavite v hladilnik, da jih imate v naslednjih dneh.

To je pomembno, ker lahko uživanje pice, ki ni pravilno shranjena, povzroči zastrupitev s hrano n g , ki povzroča gripi podobne simptome, kot so driska, zvišana telesna temperatura in bruhanje. Da ostanete na varni strani in se izognete želodčnim težavam, uporabite te nasvete za shranjevanje za najboljše rezultate.

Kateri je najboljši način za segrevanje ostankov pice?

Vsi smo se spraševali kako pogreti pico tako, da ima takšen okus, kot je bil dostavljen iz picerije. Lahko je tudi bolečina, če segrejemo pečico za samo eno rezino pice. Segrevanje na štedilniku običajno vključuje škropljenje vode v ponvi ali ponvi iz litega železa, da ustvarite učinek pare, da se sir lahko stopi. Mikrovalovna peka se zdi priročna pot, ki je tudi najmanj zamudna, vendar lahko testo za pico pusti razmočeno, ko se prvič segreje.

Toda samo zato, ker te tri možnosti niso idealne, še ne pomeni, da moramo pojesti hladno rezino pice. Cvrtnik je popoln kuhinjski aparat za uporabo, saj ne zahteva dodajanja dodatne vode ali olja. Zaradi tega je bolj zdrav način kuhanja in pogrevanja, saj se zanaša na vroč zrak, ki kroži okoli hrane. Prav tako lahko vse postane zelo hrustljavo, ne da bi povsod škropili umazano olje.

Tudi pica se s to metodo ne bo izsušila – dokler jo pravilno segrejete. Zato se vsekakor splača vtakniti nekaj rezin v cvrtnik, da spet dobiš tisto picersko kakovostno svežino. Če želite dobiti takšnega, ki bo pogrel vse ostanke in se prilegal k ostalim vašim kuhinjskim aparatom, si oglejte naš seznam najboljši cvrtniki .

Ali lahko uporabite cvrtnik za pogrevanje pice?

Kuhar Nini Nguyen iz Smreka poje odločil preveriti, kako dobri so cvrtniki v primerjavi s pogrevanjem rezin v mikrovalovni pečici, štedilniku in pečici. Najprej je ugotovila, da ima njen cvrtnik nastavitev za pico, da jo pravilno segreje do konca. Za najboljše rezultate preverite priročnik za svoj cvrtnik in se seznanite z njegovimi različnimi funkcijami. Če model ni opremljen z nastavitvijo za pico, bo predhodno segrevanje na 360 stopinj Fahrenheita za približno 10 minut delovalo v redu.

Nguyen je rezino pice postavila neposredno na stojalo za cvrtnik in jo pustila segrevati štiri minute. V primerjavi z mikrovalovno pečico, štedilnikom in pečico je bila navdušena nad tem, kako je pica iz zračnega cvrtnika uspela dobiti najboljšo zapečenost na skorji z gnjecastim topljenim sirom na vrhu.

Omenila je tudi, da ta metoda, odvisno od velikosti vašega cvrtnika, deluje, če morate segreti dve do tri rezine hkrati. Ne pozabite paziti na pico tako, da jo vsakih nekaj minut preverite, da se prepričate, da se ne zažge ali prepeče.

Oglejte si spodnji videoposnetek in si oglejte, kako je Nguyen preizkusil ta trik s cvrtnikom in številne druge, da bi našli najboljši način za pogrevanje pice:

Kako ponovno segreti pico v toaster pečici za cvrtje?

Morda boste opazili, da so nekateri modeli cvrtnikov opremljeni s funkcijo pečice za toaster, ki vam omogoča tudi pečenje in pečenje hrane. Ti imajo običajno majhne stojala, podobna pečici, namesto košare, v katero lahko odložite hrano, ko ste pripravljeni na uporabo.

Čeprav je ta vrsta cvrtnika edinstvena na svoj način, lahko še vedno uporabite tehniko Chefa Nguyena kot vodilo za pogrevanje pice doma. Oglejte si naše izbire za najboljše toaster pečice za cvrtje ki so odlični za pogrevanje in kuhanje skoraj vsake hrane, ki si jo lahko zamislite!

Kako dolgo segrevati globoko pico v cvrtniku?

Pica je na voljo v vseh različnih oblikah in velikostih. Zlasti pica z globokimi jedmi je zagotovo v svojem razredu, ko gre za prehranjevanje (morda boste potrebovali vilice in nož!) in pogrevanje. V primerjavi s tanjšimi rezinami pice bo trajalo malo dlje, da se segreje – vendar je vredno počakati!

Na srečo je ekipa na The Windup ima zanesljivo metodo za ponovno pogrevanje globoke pice v cvrtniku:

  • Vklopite cvrtnik in nastavite temperaturo na 350 stopinj Fahrenheita in pustite, da se segreje 10 minut.
  • Rezine pice položite neposredno na stojalo ali košaro. Če ne želite očistiti sirastih madežev, potem rezine položite na kos pergamenta in ga položite na stojalo.
  • Ko so rezine v cvrtniku, znižajte temperaturo na 325 stopinj Fahrenheita.
  • Pustite, da se pica segreva šest do sedem minut oziroma dokler se prelivi in ​​sir ne segrejejo in skorja postane zlato rjava. Med segrevanjem ga preverjajte vsako minuto, da se prepričate, da ne zažge.

Torej naslednjič, ko ne boste mogli dokončati cele pite iz svoje najljubše picerije, uporabite te nasvete, da boste kasneje uživali. In če iščete druge načine za dobro uporabo svojega cvrtnika, si oglejte naše vodnike za najboljši recepti za cvrtje , kako pogreti krompirček , in kako pogreti quesadilla !

Pišemo o izdelkih, za katere menimo, da bodo našim bralcem všeč. Če jih kupite, dobimo majhen delež prihodka od dobavitelja.