Ko gre za sesalnike, se eno podjetje že leta omenja kot Cadillac uničevalcev umazanije - Dyson. Dysonovi visoko zmogljivi stroji so bili dosledno uvrščeni med najboljše med najboljšimi v industriji, in kot bi lahko pričakovali, to pomeni, da so Dysonovi sesalniki tudi nekateri najcenejši modeli na trgu. Zato so najboljše ponudbe Dyson Black Friday Sale tako priljubljene.

Vendar pa Dyson ne ustvarja samoneverjetni sesalniki! Izdelujejo tudi vrhunske izdelke za nego las, kot tudičistilci zraka, grelniki prostorov, ventilatorji in svetlobne rešitve.

KotČrni petekpristopov in vsak izvaja svojenajboljše ponudbe, upamo na priložnost, da prihranimo nekaj dolarjev pri nekaterih od teh zaželenih izdelkov. Toda Dyson ima že zdaj na voljo nekaj odličnih ponudb z najnižjimi zajamčenimi cenami za brezžične sesalnike, čistilnike zraka in drugo. Nadaljujte s pomikanjem in si oglejte naše izbire najboljših razprodajnih ponudb Dyson Black Friday!Oglejte si več naših najboljša priporočila za izdelke .

Pišemo o izdelkih, za katere menimo, da bodo našim bralcem všeč. Če jih kupite, dobimo majhen delež prihodka od dobavitelja.

Absolutni vakuum Dyson Cyclone V10

najboljši brezžični palični sesalnik najboljši akumulatorski palični sesalnik dyson black friday razprodaja

Dyson

Kupite pri Dysonu (399,99 $, prvotno 549,99 $)

Zakaj nam je všeč:

 • Preprosto se spremeni v ročni sesalnik
 • Trije načini moči
 • Sistem za praznjenje posode Point and Shot je hiter in enostaven

Se izogibate hoditi bosi doma, ker ne želite stopiti na drobne delce mačjega stekla, zajčkov in drobtin iz kuhinje? Potem ta brezžični sesalnik bo spremenilo vaše življenje - ali vsaj stanje vaših tal. Ta visoko zmogljiv stroj ima digitalni motor, ki se ne ustavi, je opremljen z vrsto orodij za čiščenje vsakega kotička in ga lahko obesite na steno za enostavno priklop. Nikoli več ne boste sesali na enak način – in vaša tla (da ne omenjam vaših bosih nog!) vam bodo hvaležna. Prihranite 150 $ zdaj z Dysonovo zajamčeno najboljšo ceno!

Ta ocenjevalec je navdušen nad svojim nakupom: Svoj Dyson Cyclone V10 Absolute uporabljam že skoraj en mesec in še vedno sem tako navdušen nad tem, kaj lahko naredi ta palični sesalnik! Sesalna moč je IZJEMNA! To odlično opravi tudi globinsko čiščenje! Tudi življenjska doba baterije je neverjetna! Všeč mi je vse pri tem sesalniku in v prihodnosti bom zagotovo kupil več izdelkov Dyson!

kupi zdaj

Dyson Supersonic sušilnik za lase

najboljša nega las najboljši dysonov črni petek razprodaja sušilnika za lase

Dyson

Kupite pri Dysonu (399 $)

Zakaj nam je všeč:

 • Ščiti lase pred toplotnimi poškodbami
 • Izredno hitro posuši tudi debele lase
 • Poveča gladkost in sijaj

Sušilniki za lase imajo slab sloves po uničevanju las, tako da so nam mnogi odraščali rekli, naj se lase sušijo na zraku, da ne poškodujejo svojih pramenov. Ta model Dyson , vendar se zdi, da se vsa ta fobija s sušilcem za lase zdi neumna: vaše lase dejansko pusti bolj sijoče in gladke od sušenja na zraku — in deluje hitro, brez toplote! Kako to naredi? Nadzvočna znanost! Žareče ocene povedo vse. Še bolje, ko ga zdaj kupite na spletnem mestu Dyson, ga dobite s petimi (da, pet ) nastavki, vključno z difuzorjem in glavnikom s širokimi zobmi ter nedrsečo toplotno blazino, ki jo lahko položite pod njo med oblikovanjem – vse je vključeno v ceno!

Ta nekdanji frizerski stilist je oboževalec: Ta sušilnik za lase je najboljša enota, ki sem jo kdaj uporabljal in imel. Včasih sem bila frizerka in preizkusila sem večino tistih profesionalnih blagovnih znamk, ki stanejo toliko (če ne več ...), in to jih je vse presenetilo. Igra je vsekakor namenjena. Moji lasje so fini, a gosti; moji prameni lahko zlahka zažgejo in se posušijo, če je toplota ali pretok zraka previsok, vendar je za čisto količino las potreben čas, da se popolnoma posušijo. S tremi nastavitvami toplote, tremi hitrostmi zraka, neprekinjenim hladnim zrakom in možnostjo hlajenja, ki jih ima ta sušilnik, sem skrajšal čas sušenja las na manj kot polovico. Moji lasje še nikoli niso bili tako mehki in sijoči, tudi po uporabi salonskih izdelkov in drugih dragih pripomočkov.

kupi zdaj

Dyson Pure Hot+Cool HP01 čistilni grelec + ventilator

najboljši čistilec zraka Najboljša razprodaja dysonovega črnega petka, ventilator in grelec za čiščenje zraka

Dyson

Kupite pri Dysonu (374,99 $, prvotno 499,99 $)

Zakaj nam je všeč:

 • Odstrani 99,97 odstotkov alergenov iz zraka
 • Pozimi ogreva prostor, poleti hladi
 • Magnetni daljinski upravljalnik se prilepi na enoto, tako da se ne izgubi

Čistilci zraka se letos prodajajo kot vroče pogačice, pri vsehzaskrbljen zaradi Covid-19in naredijo vse, kar je v njihovi moči, da ohranijo zrak okoli sebe čist in brez mikrobov. Če k temu dodamo gozdne požare, ki divjajo po večjem delu države, so čistilci zraka zelo povprašeni! Ta čistilec zraka Dyson je certificiran za astmo in alergije prijazen s strani Ameriške fundacije za astmo in alergije, in naredite korak naprej, saj deluje tudi kot grelec prostorov in hladilni ventilator. Prihranite 125 $ zdaj z Dysonovo zajamčeno najboljšo ceno!

Kupec iz osrčja požarne krize poroča: Ta ventilator je bil odličen. Je tih in gladek - pričakovano od Dysona. Vendar smo to kupili na vrhuncu požarov v Koloradu in ekstremne vročine/suše/zadimljenega zraka. To smo postavili v našo dnevno sobo, ki je slabo izolirana z dvema velikima vrati na zunanjost ... V 45 minutah [ta čistilec zraka] je za vedno spremenil naša poletja. Soba je bila bistveno hladnejša … in dišala je manj po dimu, bolj čista. Ta ventilator porabi manj električne energije kot običajni ventilator – poleg tega, ko doseže določeno temperaturo, se ventilator upočasni in čiščenje se nadaljuje! Govorite o popolnem! Dyson je brezhiben, njihovi izdelki me nikoli ne nehajo presenetiti.

kupi zdaj

Talna delovna luč Dyson Lightcycle

najboljša osvetlitev najboljša opravilna svetilka za razprodajo črnega petka dyson

Dyson

Kupite pri Dysonu (699,99 $, prvotno 899,99 $)

Zakaj nam je všeč:

 • Simulira naravno dnevno svetlobo za zmanjšanje učinkov sezonske afektivne motnje (SAD)
 • Zmanjša obremenitev oči
 • Samodejno se prilagodi ravni svetlobe v prostoru

V tem letnem času, ko se sonce vse prej in zgodaj začne poševno približevati oknu in izgine za dolgo, preden ste pripravljeni na noč, je še bolj pomembno, da imate v vašem domu dobro osvetlitev. Ta luč od Dysona je skoraj preveč dobro, da bi bilo res: zazna, ko začne svetloba v prostoru zbledeti, in se prilagodi, da vam zagotovi ravno pravo količino svetlobe! Z zatemnilnikom, senzorjem gibanja, vgrajenim priključkom za polnilnik USB, da lahko napolnite svojo elektroniko, in elegantnim dizajnom je to nujno potrebno. Prihranite 200 $ zdaj z Dysonovo zajamčeno najboljšo ceno!

Ta recenzent še bolj ceni dobro luč, ko se stara: Pred nekaj več kot tednom dni sem prejel svojo talno svetilko Dyson Lightcycle in mi je preprosto všeč. Všeč mi je [da] lahko izberete svetlo belo dnevno svetlobo ali imate pomirjujoč topel odtenek za svetlobo. Všeč mi je tudi, kako je zatemnilnik vgrajen v napravo, tako da ga lahko naredim tako svetlo ali tako zatemnjeno, kot želim, odvisno od tega, za kaj ga uporabljam. Ko postajam starejši, v poznih 40-ih, mi oči začenjajo odpovedati, tako da je ta svetloba lahko zelo svetla, bela in jasna, zelo pomaga … da vidim pravilno in povzročim, da se oči manj obremenjujejo. cilj. Ker vem, da je to izdelal Dyson, vem, da bo z mano še leta.

kupi zdaj