KdajMeghan MarkleinPrinc Harrynapovedali svojezaroka, sem prejel opozorilo o tem na svojem telefonu. V postelji sem se obrnila, zaškilila in takoj zavila z očmi. Mislim, nekako sem pričakoval, da bodo novice kmalu prišle, a ko sem videl uradno objavo, resnično zapečateno v trdi, hladni realnosti situacije: še ena nadležna kraljeva poroka.

Ne razumite me narobe, nimam nič proti Meghan in Harryju. Pravzaprav se mi zdi, da sta čudovita skupaj. Prav tako se mi zdi osvežujoče, da Meghan ni neka žlahtna s aristokratskim ozadjem. Svetovne kraljevske oboževalke, ki so nenavadno posesivne nad svojim domišljijskim princem, bi morda mislile, da ni dovolj dobra in ni primerna za kraljevo, a to je očitno norost. Vse, kar potrebujete, da postanete kraljevi, je 1) imeti velik arzenal klobukov smešnega videza, 2) biti dober v mahanju in 3) biti fotogeničen. Meghan ima očitno vse tri slabše, še posebej glede na večino tok kraljeve osebe ne morejo niti mimo št. 3.

princ charles fotogeničenDa, govorim s tabo, Charles. (Foto: Getty Images)

Torej ne, moja težava ni v razmerju princa Harryja in Meghan. Stvar v zvezi z njuno kmalu slovesnostjo je vse, kar pride priloženo k temu. Gre za nenehen, neusmiljen napad poročnih novic – od obleke do prizorišča do prstana do uradnih zaročnih slik, ki jih delijo po vseh družbenih medijih. To je kot Facebookova poročna objava na steroidih. Nikoli se ne morem oddahniti od tega, oditi od njega ali ga pasivno-agresivno ignorirati, kot to počnem z objavami ljudi, ki jih poznam. Kot da bi bila družica na poroki, na katero sploh nisem povabljena. In če ne morem priti na kraljevo poroko in si privoščiti njihovo torto in rdeče vino, potem res, kaj je sploh smisel poroke?

Ko gre za kraljevo poroko, se mi včasih zdi, da obstaja domneva, da sem imeti skrbeti. Konec koncev, ali nimajo vse ženske neke pravljične domišljije, da so skromne navadne osebe, ki jih je zaneslo v svet romantike in razkošja s pomočjo drznega princa, ki bo s svojim, ne vem, vse popravil na bolje. zastarele kraljeve tradicije ali kaj? Pravzaprav ne razumem, a sodeč po tem, kako uspešne so romance s tematiko princa, jasno to je nekaj, kar zanima nekatere ženske (to in knjige o čednih kretenih, ki jih je treba naučiti ljubiti).

krščansko sivo

Primer: Christian Grey. (Foto: Focus Images)

Pravzaprav me ne zanima, kakšne so fantazijske navade drugih žensk, ampak jaz narediti imam problem s tem, da me premagajo po scenariju, ki ga iskreno ne želim. Vesela sem za Meghan, vendar nimam nobene želje, da bi živel prek nje. Priznam, bi ljubezen imeti službo kraljeve družine. Kako težko se je pokazati na zarokah in biti očarljiv? jaz bi lastno to delo. In tudi prihajam iz južnjaške verske družine, tako da že imam neskončno zalogo smešnih, kdo-zavraga-zasnoval-te cerkvene klobuke, ki jih lahko nosim ob vsaki kraljevi priložnosti. Bi pa res želel biti Meghan, v svojih čevljih v tem trenutku? Eh, ne hvala. ne potrebujem The Daily Mail se vtikam v moje življenje, najlepša hvala.

Toda za tiste, ki nenehno ne uživajo medijev ali tiste, ki se ne ukvarjajo s fantazijo, kaj je na kraljevi poroki, da se vsi obnašajo, kot da je olimpijska poročna slovesnost? Šele mesec in pol sva v zaroki in že sem samo izčrpan . Jaz sem šel skozi isto izkušnjo zaPrinc WilliaminKate Middleton's poroko, čeprav je bil za njih majhen del mene pravzaprav navdušen! Še nikoli nisem doživel kraljevske spektakularne poroke. Sodeč po vsem gneču sem pričakoval slovesnost, ki je bila premočno, skorajda neprijetno Britanci, polni čaja in kruhkov. Pričakoval sem, da bo nevesta od glave do pet pokrita s tako težkimi kraljevimi dragulji, da se ne bi mogla premakniti, medtem ko jo bodo nosili na hrbtih zvestih služabnikov ali neplačanih pripravnikov. Ali se ne bi želeli zbuditi ob 4. uri zjutraj, da bi to gledali? Toda na koncu je bila to le povprečna slovesnost in veliko razočaranje.

Simpatično, a iskreno, moral bi prespati. (Foto: Giphy)

In mislim, da je to pravi razlog, da sovražim kraljeve poroke. So utelešenje pričakovanja brez nagrade. Meghan in Harry bosta morda nekaj dobila od tega, toda vse, kar dobim, je izguba časa, ki bi ga lahko porabila za druge stvari. Pomembno je načelo zadeve. Ne maram, da me silijo v skrb za stvari, ki jih ne maram, in oprosti, vendar mi je vseeno za kraljeve. Je to narobe? Sem hudoben, ker tako razmišljam? Zagotovo nisem edini. A vseeno je vseeno. Zaenkrat bom samo ugotovil, kako za vraga lahko izklopim obvestila o novicah na telefonu in poskušam spati do junija, ko bo vse te zmešnjave konec - vsaj do naslednje poroke.

Več od PRVI

Princ Harry se s princem Williamom še vedno ni pogovarjal o tem, da bi bil njegov kuh

Meghan Markle je uradno izbrisala vse svoje račune na družbenih omrežjih

Novoletne zaobljube Meghan Markle nas opozarjajo, da imajo tudi kraljevi člani slabe navade