Pinterest je poln čudovitih slik, od dekoracije doma do lepotnih vadnic do receptov. (Veliko in veliko receptov.) Če ste že kdaj poskusili narediti enega od teh receptov, ste morda ugotovili, da končni rezultat ni vedno tako popoln kot na sliki kot končni izdelek, ki ga vidite na slika. Ne skrbite, niste edini, ki je imel njen pošten delež Pinterest ne uspe . Da bi dokazal, da niste sami, Netflix izdaja oddajo z imenom Nailed It (oda priljubljenemu internetnemu memu Nailed it), posvečeno izključno Pinterestu, neuspešno – bolj smešno, tem bolje.

Kuhanje - GIF

(Foto: Giphy)V vsaki epizodi bodo nastopili trije domači peki s strašnimi dosežki in trendovsko poslastico. Kdorkoli uspe ponovno ustvariti recept uspešno bo prejel denarno nagrado 10.000 $.

Netflix opisuje novo oddajo, delno resničnostni šov, delno vročo zmešnjavo, in po ogledu teh fotografij se ponavadi strinjamo! Netflix je za vodenje oddaje najel slavnega newyorškega čokoladnika Jacquesa Torresa in komiko Nicole Bryer, ustvarjalko spletne serije Loosely Exactly Nicole. Vsak teden se bodo pojavili tudi novi gostujoči sodniki; doslej je na seznamu Dave Arnold, kulinarični znanstvenik in direktor tehnologije na Francoskem kulinaričnem inštitutu; Valerie Gordon, sladkorna kraljica iz LA in lastnica Valerie Confection; Mojstrica poročne torte Sylvia Weinstock, Zac Young iz Food Network in Super Troopers zvezda Jay Chandrasekhar.

Tukaj je kratek vrh veselja, ki še prihaja:

Nailed It

(Foto: Netflix)

Kar naj bi bil rožnati gusarski piškotek, se je izkazalo za kup črno-roza kaše. Joj!

Nailed It

(Foto: Netflix)

Iskreno, če upoštevamo vse stvari, je to zelo dobro. Ne pozabite: to so domači peki; ni tako, da so zvezdnice Food Networka!

Nailed It

(Foto: Netflix)

Joj. Ko bi le malo tesneje zavili tisti fondant!

Nailed It bo izšel v petek, 9. marca. Z vami bomo gledali (in se smejali)!

Oglejte si napovednik za Nailed It spodaj: Oglejte si napovednik za Nailed It spodaj:

Več od PRVI

Nov način za brezplačen Netflix

Odprto pismo mojemu sinu najstniku, potem ko sem preživela čiščenje njegove sobe

Moja tašča in jaz nisva iste vrste ljudi in oba sva kriva za nered, v katerem smo