Danes je vojvodinja Susseška, toda pred leti - veliko preden je spoznala zdaj že moža princa Harryja -Meghan Markleje bila ga. Trevor Engelson. Ko se je nekdanja igralka v začetku 2000-ih zaročila s hollywoodskim producentom, je Meghan podaril čudovit diamantni zaročni prstan.

Potem, štiri leta po njuni ločitvi, je Meghan prejela drugi zaročni prstanHarry je postavil vprašanjenovembra 2017. Kako se torej dva Meghanina zaročna prstana primerjata med seboj po slogu, karatni velikosti in ceni? V novem intervjuju Closer Weekly se je ekskluzivno pogovarjal s Kathryn Money, podpredsednico za strategijo in trgovsko prodajo pri Brilliant Earth, o dveh Meghaninih prstanah. Pomaknite se navzdol za primerjavo njenih čudovitih skal!

Prvi zaročni prstan Meghan Markle

Meghanin zaročni prstan iz njenega prvega zakona ima nekaj, kar se zdi, da je okrogel ali blazinasto brušen diamant solitaire, težak približno 1,5 karata. Ta bleščeča omamljanje je brezčasna in ženstvena, s tankim dvojnim trakom diamantov v 18-karatnem belem zlatu ali platini. Za svoj nekdanji poročni pas se je Meghan odločila za preprost pas z diamanti, ki je nekoliko večji od pasov, na katere je bil postavljen njen zaročni kamen, je ekskluzivno povedal Money Bližje Meghaninega nakita iz Engelsona.Po poročanju Moneyja je Meghanin prvi zaročni prstan verjetno stal med 12.000 in 20.000 $, odvisno od kakovosti in posebnih značilnosti diamantov.

Prvi zaročni prstan Meghan Markle

(Foto: Getty Images)

Drugi zaročni prstan Meghan Markle

Princ Harry je po meri oblikoval Meghanin čudovit prstan z osrednjim blazino rezanim diamantom, uokvirjenim z dvema okroglima diamantoma iz osebne zbirke princese Diane. Kamni so postavljeni na brezčasen pas iz rumenega zlata, ki se spodobi za princeso, hkrati pa se popolnoma ujema z Meghaninim elegantnim, a sproščenim slogom. Druga lastnost, ki Meghanin prstan ločuje, je, da je osrednji diamant iz Bocvane, kar odraža skupno zavezanost Harryja in Meghan k družbeni in okoljski odgovornosti. Kopanje diamantov v Bocvani je prispevalo k preoblikovanju Bocvane v eno najbolj uspešnih afriških držav, rudniki diamantov v Bocvani pa so posvečeni zmanjšanju njihovega okoljskega odtisa, je povedal Money. Bližje v prejšnjem ekskluzivnem intervjuju z Obleke zvezdniški trenutni rock.

Všeč nam je tudi kombinacija starega in novega, pri čemer dva diamanta iz Dianine osebne zbirke odražata povezavo z družino in tradicijo, ter diamant iz Bocvane, ki predstavlja novo povezavo med Harryjem in Meghan, je nadaljevala. Ocenjujemo, da je osrednji kamen blizu 5 karatov, uokvirjen z dvema diamantoma, ki imata približno 0,75 karatov vsak.

Meghans drugi prstan

(Foto: Getty Images)

Po Moneyju bi lahko Meghanin zaročni prstan iz Harryja stal več kot 120.000 dolarjev, ob predpostavki, da je sredinski diamant 5-karatni blazino rezan z redkimi, visokokakovostnimi lastnostmi. Vendar pa je Meghanin novi diamantni prstan resnično neprecenljiv z neprimerljivim kulturnim pomenom, saj je vključeval kraljeve diamante iz osebne zbirke princese Diane.

Primerjava dveh zaročnih prstanov Meghan Markle

Medtem ko sta oba prstana osupljiva, je trenutni Meghanin zaročni prstan resnično neprecenljiv in ima neprimerljiv kulturni pomen zaradi vključitve diamantov iz zbirke princese Diane. Njen trenutni prstan ima tudi trio diamantov, pri čemer osrednji diamant tehta približno 5 karatov, in je vstavljen v rumeno zlato z neokrašenim trakom, ki je precej drugačen od njenega poudarjenega, sodobnejšega prvega zaročnega prstana, je pojasnil Money. Meghan je tako srečna, da je nosila ta dva izjemno čudovita zaročna prstana!

meghan markles dva zaročna prstana

(Foto: Closer Weekly)

Ta članek se je prvotno pojavil na naši sestrski strani, Closer Weekly.

Več od Closer Weekly

Kraljevi zaročni prstani: primerjamo Kate, Meghan, Eugenie in More's Rocks

Kraljica Elizabeta je Meghan Markle pravkar podarila najbolj popolno darilo - diamantne uhane

Princa Harryja so pravkar opazili s svojim poročnim prstanom Meghan Markle