Ko se tuširamo, smo razumljivo prezaposleni s čiščenjem. Kljub temu, kako pogosto opazite madež na ploščici ali okoli kadi, za katerega si rečete, da ga pozneje ne pozabite očistiti – a potem popolnoma pozabite, takoj ko se posušite?

Po besedah ​​profesionalne gospodinje in kraljice čiščenja vanessa amaro , lahko to težavo zlahka odpravite s tako imenovanim najboljšim čistilnim trikom v vašem življenju. To je precej drzna trditev, vendar pravi, da potrebujemo le nekaj osnovnih izdelkov, ki so morda že v vaši kuhinji.

Amaro priporoča nakup čopiča za doziranje mila OXO ( Kupite na Amazonu, 12,99 $ ), ali kaj podobnega. Nato ročaj napolnite z mešanico mila za posodo ena proti ena, kot je Dawn ( Kupite v Walmartu, 3,74 $ ), in nekaj belega kisa ( Kupite v Walmartu, 1,74 $ ).Po tem moramo samo poiskati prostor pod tušem, kjer lahko občasno držimo krtačo pri roki, da jo zdrgnemo (ali vsaj kakšno mesto čisto), ko smo že tam in se izpiramo. Seveda pa moramo biti tudi previdni – milo bi lahko naredilo tla v kadi še posebej spolzka!

Amaro poudarja: Če boste upoštevali katerega od mojih nasvetov, naj bo to ta. Sami lahko slišite v spodnjem videu:

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Vanesa Amaro (@amaroscleaning)

To je eden od tistih preprostih trikov, na katere se sami brcamo, ker ne razmišljamo sami - a ko to storimo, je popolnoma spremenilo življenje!

Psst: Ko napolnite krtačo za posodo s čistilno mešanico, si lahko ogledate še večnačini uporabe mila za posodoin presenetljiva uporaba belega kisa okoli hiše. Verjemite nam, te cenovno ugodne sponke vam lahko zelo olajšajo življenje.

Pišemo o izdelkih, za katere menimo, da bodo našim bralcem všeč. Če jih kupite, dobimo majhen delež prihodka od dobavitelja.