Nismo tukaj, da bi obsojali vsakogar, ki je morda pretiraval med počitnicami. To je vse del zabave, kajne? Vendar razumemo, če upate, da boste ob začetku novega leta stopili malo odvečne trebušne maščobe – in imamo dobro novico: srkanje okusne osvežilne pijače vam lahko pomaga!

Odgovor? Zeleni čaj z limono. je navedeno na spletni strani dr. Oza kot enega od njegovih smešno preprostih prehranskih nasvetov, ki so vsi posebej namenjeni hujšanju našega srednjega dela. Seveda obstaja velika verjetnost, da že pijete ta priljubljeni čaj dobro znane prednosti (ali samo zato, ker je odličnega okusa).

Vendar pa dr. Oz poudarja, da naše telo ne more samostojno predelati vseh zdravih antioksidantov v čaju. Dodajanje limoninega soka zelenemu čaju pomaga vašemu telesu izvleči do šestkrat več antioksidantov iz zelenega čaja – kar poveča njegovo moč topljenja trebuha, trdi.Prav tako ne bi moglo biti lažje narediti. Samo napolnite svojo najljubšo blagovno znamko – mi smo oboževalci vrečk ekološkega zelenega čaja FGO ( Kupite pri Amazonu, 20 $ ) — in iztisnite sok polovice limone. Lahko ga celo pustite, da se ohladi ali pa ga uživate z ledom. Dr. Oz predlaga srkanje tega zelenega Arnolda Palmerja dvakrat na dan za rezultate odstranjevanja maščobe na trebuhu.

Seveda, čajna mešanica ni čaroben eliksir sam po sebi. Prav tako je pomembno izogibanje temu, kar dr. Oz imenuje karbage (zabavna igra z ogljikovimi hidrati in smeti) in raje osredotočanje na zdravo sadje in zelenjavo. Kot hrano, ki bo pomagala, navaja tudi okusne možnosti, kot so buča, jogurt in ananasstopite trebušno maščobo.

In ne pozabite občasno tudi na vadbo. Kombinacija te osvežilne pijače z redna dejavnost, kot je hoja vam lahko pomaga videti in se počutiti najbolje v prihajajočem letu.

Pišemo o izdelkih, za katere menimo, da bodo našim bralcem všeč. Če jih kupite, dobimo majhen delež prihodka od dobavitelja.