Toasterji so nekateri najpogostejši kuhinjski aparati - kuhinja preprosto ni kuhinja brez njega! Ni jih težko najti, zato se nakup novega morda zdi dovolj preprosta naloga. Ko pa iščete opekač za 4 rezine, s katerim bi zjutraj nahranili vso družino – nekateri imajo raje zamrznjene vaflje, nekateri želijo hrustljave angleške mafine, drugi pa imajo radi žvečljive bagle, je morda malo težje najti toaster vaših sanj.

Preberi več

Zaradi številnih različnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati, in pregledov, ki jih je treba preučiti, lahko izbira najboljšega opekača za vaše gospodinjstvo hitro postane zmedeno opravilo. Zato smo vam dali prednost tako, da smo našli nekaj najboljših opekačev za 4 rezine na trgu! Zmanjšanje na vaš najljubši bo veliko lažje, če izberete med spodnjimi modeli. Nadaljujte s pomikanjem, da PRVI kupite najboljše opekače za 4 rezine, ki jih lahko kupite.

Zakaj kupiti toaster za 4 rezine?

Za veliko družino ali vsakogar, ki pogosto gosti množico ob zajtrku, je toaster s 4 rezinami obvezen. Možnost praženja dodatnih rezin preprečuje prometni zastoj v opekaču in poskrbi, da se vsi zjutraj gibljejo – in najboljši toasterji s 4 rezinami lahko obvladajo bagels, debele rezine kislega testa , zamrznjeni vaflji ali karkoli drugega, kar bi radi pogreli.Med iskanjem popolnega opekača boste morali iskati nekaj ključnih dejavnikov, vključno s širino rež za kruh (ali bo lahko popekel ta pošastni bagel?), posebnimi prednastavitvami (lahko segreje). ali odmrzovanje kruha?), nastavitve zapečenosti (toliko bolje, da hrustljavi toast po vaši želji) in pladnje za drobtine za enostavno čiščenje . Danes so na voljo celo pametni opekači kruha, ki lahko samodejno spustijo vaš kruh v stroj!

Ne glede na to, ali kupujete preprost, cenovno ugoden opekač kruha s 4 rezinami, ki bo vašemu kruhu preprosto dodal hrustljavo, ali elegantno možnost, ki je vredna razmetavanja, imamo za vas poskrbljeno.

Oglejte si več naših najboljša priporočila za izdelke .

Pišemo o izdelkih, za katere menimo, da bodo našim bralcem všeč. Če jih kupite, dobimo majhen delež prihodka od dobavitelja.

Smeg Retro toaster s 4 rezinami

smeg 4 rezinski toaster

Amazon

Kje kupiti: 249,99 $, Amazon

Zakaj nam je všeč:

  • Simpatičen retro slog, na voljo v 7 barvah
  • Dvojno krmiljenje pečenja s 4 funkcijami in 6 stopnjami zapečenosti

Ne moremo se nasititi ta čudovit Smeg toaster , ki je na voljo v številnih zabavnih pastelnih barvah in v kromirani različici. Je pa več kot srčkan - to je resno funkcionalen stroj za toasting! Štiri velike reže za toast so primerne za pecivo in debele rezine, dvojni neodvisni krmilniki pa vam omogočajo, da izbirate med funkcijami, kot so pogrevanje, odmrzovanje in funkcija peciva, ter šest različnih stopenj pripravljenosti. Toast (ali vaflji, pecivo ali kaj drugega) se samodejno prikaže, ko je pripravljen, tako da vam ni treba skrbeti, da bi izklopili alarm za dim. Odstranljiv pladenj za drobtine pa omogoča enostavno čiščenje!

kupi zdaj

Cuisinart CPT-180P1 Classic 4-rezni opekač kruha

cuisinart toaster s 4 rezinami

Amazon

Kje kupiti: 69,95 $, Amazon

Zakaj nam je všeč:

  • Ohišje iz brušenega nerjavnega jekla
  • Široke reže

Obstaja razlog, da je Cuisinart zaupanja vredno ime v gospodinjskih aparatih in ta toaster ni izjema. Z več kot 7.000 Amazonovimi ocenami in oceno 4,5 zvezdice veste, da je tam veliko zadovoljnih strank, ki uživajo v odlično opečenih angleških kolačkih, toastu in bagelih. Široke reže, vzvod z dodatnim dvigom, ki dvigne toast dovolj visoko, da ga dosežete, pladenj za drobtine, ki se enostavno izvleče, in dva neodvisno delujoča gumba za porjavitev s šestimi nastavitvami poskrbijo za enostaven zajtrk, ne glede na to, koliko ljudi je natrpanih okoli opekača!

kupi zdaj

CUSINAID opekač kruha s širokimi režami

cusinaid toaster s 4 rezinami

Amazon

Kje kupiti: Amazon, 59,99 $

Zakaj nam je všeč:

  • Na stotine ocen Amazon s petimi zvezdicami
  • Visokodvižna ročica omogoča enostaven dostop do majhnih rezin

Je zjutraj kaj bolj dražečega kot takrat, ko se vaš kruh ujame v toaster in ga ne morete izloviti? Ta toaster Cusinaid ima rešitev: samodejno pojavno funkcijo z ročico, ki vaš toast dvigne zelo visoko, tako da se tudi najmanjše rezine ne bodo izgubile v globini. S sedmimi odtenki, med katerimi lahko izbirate, bo vaš kruh dobil popolno barvo opečenosti, ki vam je ljubša, in ta stroj se popeče na obeh straneh hitro in enakomerno, zahvaljujoč 1400 W moči. Dva odstranljiva pladnja za drobtine zagotavljata tudi enostavno čiščenje!

kupi zdaj

Krups KH734D Toaster

opekač kruha s 4 rezinami

Amazon

Kje kupiti: 64,99 $, Amazon

Zakaj nam je všeč:

  • Preprost dizajn
  • Odlične ocene

Ta toaster Krups ima vse, kar potrebujete, in nič, česar ne. Dvojni nadzor, tako da lahko dve osebi hkrati popečeta svoj kruh po lastnem okusu, zelo velike reže za pripravo katerega koli bagla, ki ga želite popeči, in šest nastavitev pečenja. Odmrzuje zamrznjene vaflje in pecivo, ima odstranljiv pladenj za drobtine in ima na tisoče žarečih Amazonovih ocen. Kaj še potrebuješ? Samo maslo in morda odlična skodelica kave .

kupi zdaj

Cusibox 4-rezni opekač kruha

cuisibox 4 rezinski toaster

Amazon

Kje kupiti: 59,99 $, Amazon

Zakaj nam je všeč:

  • Odlične ocene
  • Široke reže

Eleganten, preprost dizajn in zanesljiva funkcionalnost sta si prislužila to cenovno ugodnost Toaster iz nerjavečega jekla CUSIBOX solidna Amazonova ocena s 4,5 zvezdicami. Šest nastavitev zapečenosti ter posebne možnosti za pečenje in odmrzovanje zagotavljajo, da bodo kruh, bagli ali angleški kolački izpečeni s popolno hrustljavo. Vsaka od štirih rež je široka 1,5 palca in ima samocentrično vodilo za enakomerno pečenje. Priročna visokodvižna ročica vam pomaga varno odstraniti manjše rezine, medtem ko dva pladnja za drobtine, ki se zlahka izvlečeta z dna, omogočata čiščenje popolnoma brez težav.

kupi zdaj